یک غذای فوق‌ لاکچری با میگو و پاستا



همشهری آنلاین: حالا به جای سس گوشت، سس میگو به آن بزنید. خیلی هم لازم نیست برایشان توضیح دهید که چه کرده‌اید.

مواد لازم 

۲۰۰ گرم میگو
۴۰۰ گرم پاستا
مواد لازم برای سس قرمز
۲ /۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی
۲ /۱ پیمانه جعفری یا گشنیز خرد شده
یک حبه سیر (خرد شده)
۳ ق س رب گوجه‌فرنگی
۲ ق س پیاز داغ
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
۴ ق س آب

۱. ابتدا میگو را پاک کرده، سر و پوست آن را کنده و رگ پشت میگو را خارج کنید. سپس آنها را با آب سرد بشویید و در آبکش بریزید. فلفل دلمه‌ای رنگی را به شکل نگینی خرد کنید.

۲. برای درست کردن سس قرمز و میگو پیاز داغ را همراه با سیر و فلفل دلمه‌ای خرد شده در کمی روغن تفت دهید. بعد میگو را اضافه کرده و با آنها سرخ کنید. رب گوجه‌فرنگی و جعفری یا گشنیز خردشده را با کمی نمک و فلفل به مخلوط میگو افزوده و خوب هم بزنید. حالا آب را در تابه روی مواد بریزید تا با حرارت کم پخته شوند.

نکته: مقدار آب باید کم باشد تا میگوهای پخته شده برای سرو کردن بدون آب باشند.

۳. تا میگوها پخته می‌شوند، می‌توانید پاستا را آماده کنید. در قابلمه‌ای آب جوش بیاورید و پاستا را در آن بریزید تا خوب مغز پخت شوند. بعد از پخته شدن و نرم شدن پاستا آنها را در آبکش ریخته و آب سرد روی آنها بریزید تا از هم جدا شوند.

۴. در مرحله سرو کردن، پاستاهای پخته‌شده را در ظرف مورد نظر ریخته و مواد و سس میگو را روی آنها بریزید یا کنار پاستا سرو کنید.

سُـس ماست

تمامی مواد را با یکدیگر در ظرفی مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سس را با میگوی پخته شده روی پاستای پخته بریزید.

مواد لازم

۲ /۱ پیمانه ماست چکیده
۲ ق س پیاز خرد شده
یک ق س جعفری خرد شده
۲ ق س خیارشور ریز شده
یک ق س آبلیمو
۲ ق س سس مایونز
۳ ق غ گردوی خرد شده
نمک و فلفل به میزان دلخواه

یه‌جور دیگه

به جای‌پخت میگو با سس قرمز می‌توانید میگو و پاستا را جداگانه پخته و با سس‌ماست سرو کنید. در این روش همه مواد جداگانه سرو می‌شود.