
به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از سایت تحلیل بازار، قیمت مرغ در تاریخ 14 مرداد 1401 به شرح زیر بود:
یک نوع مرغ | قیمت (تومان) |
پای مرغ بدون پوست بدون چربی دم | 63500 |
مغز استخوان ران بدون استخوان بدون پوست | 68500 |
ساق و سر مرغ بدون پوست | 76000 |
سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال | 78400 |
سینه مرغ بدون پوست، ریه، گردن، بال، بازو | 76500 |
ران و سینه بدون پوست، بدون دم، شش گردن بالدار | 70000 |
بال های معمولی کبابی – بدون نوک بال | 57000 |
یک دست ساده کبابی | 44500 |
ترکیبی ساده از بال ها و دست های کبابی | 51000 |
فیله مرغ | 99700 |
گردن مرغ بدون پوست | 20000 |
شنیسل بدون آرد | 91200 |
مرغ به سبک چینی | – |
جوجه کباب ساده بدون استخوان و بدون بازو | 91200 |
مرغ کبابی با استخوان ساده | – |
10 عدد پای مرغ چینی | – |
مرغ سوخاری کنتاکی | – |
قلب مرغ تمیز | 17000 |
جگر مرغ | 13000 |
فیله مرغ | 18000 |
پتی مرغ | 7000 |
1000 گرم بلدرچین منجمد | 78000 |
500 گرم بلدرچین منجمد | 62000 |
بلدرچین کامل تازه (بسته 1000 گرم) | 89000 |
مرغ کامل منجمد، بسته کیسه ای (درب کیسه پلاستیکی) | – |
مرغ کامل تازه، بسته کیسه ای (درب کیسه پلاستیکی) | 55500 |
مرغ کامل تازه تمیز شده، بسته تخت | – |
تخم مرغ، 15 بسته، شانه خمیر | – |
بسته بندی تخم مرغ 20 عددی | – |
بسته بندی تخم مرغ 12 عددی | – |
تخم مرغ بسته بندی شده 9 عدد | – |
تخم مرغ 6 عدد | – |