خواص معجزه آسای 10 ماده غذایی در درمان سرماخوردگی


خواص معجزه آسای 10 ماده غذایی در درمان سرماخوردگی

به گزارش مردم سالاری آنلاین، هر ساله با نزدیک شدن به فصل سرما، تعداد سرماخوردگی ها و آنفولانزاهای فصلی، بیماری هایی که توصیه می شود با استفاده از برخی مواد غذایی درمان و بهبود پیدا کنند، به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
این غذاها عبارتند از:
1. (موز) میوه ای که می تواند در سرماخوردگی مهم باشد و انواع ناراحتی های معده و روده را بهبود بخشد.
2. (فلفل دلمه ای) از آن دسته سبزیجاتی است که به دلیل داشتن ویتامین C و خاصیت درمان سرماخوردگی مصرف آن بسیار توصیه می شود.
3. (هویج) سبزی مفیدی است که بتاکاروتن زیادی دارد و برای سرماخوردگی توصیه می شود.
4. پرتقال و لیمو شیرین از میوه های موثر و دشمنان اصلی سرماخوردگی هستند که در فصل زمستان نباید از آنها غافل شویم.
5. فلفل تند ترشحات ریه را رقیق می کند و همچنین حفره های سینوسی یا سینوزیت را باز می کند.
6. ادویه خردل نیز از آن دسته ادویه هایی است که می تواند ترشحات مجاری تنفسی را رقیق کند.
7. (پیاز) نوعی سبزی است که می توان از آن برای تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از سرماخوردگی بدن انسان استفاده کرد.
8. چای سبز و سیاه گیاهانی با خواص آنتی بیوتیکی طبیعی و اثرات ضد اسهال هستند.
9. سیر را مانند پیاز فراموش نکنید، زیرا سیر می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در فصول حساسی مانند پاییز و زمستان از سرماخوردگی جلوگیری کند.
10. از مصرف گیاهان دارویی غافل نشوید زیرا تمام داروهایی که در داروخانه ها موجود است برای درمان سرماخوردگی از این گیاهان تهیه می شود.
11. ترکیب یک قاشق غذاخوری عسل و یک تکه لیموترش تازه در نصف لیوان آب گرم برای سرماخوردگی بسیار توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید